True

Om oss

Det här är Trikem


En vital 69-åring

Trikem är ett av Nordens ledande företag inom fodertillskott och djurvårdsprodukter. 1954 var året då företaget föddes, i Malmö, och vår grundare heter Kjell Gustafsson. Kjell Gustafsson hade en vision som visade sig vara helt rätt och både visionen och företaget har fortsatt inom familjen Gustafsson genom alla år.   

 

Alla Trikems produkter tillverkas i Sverige och produktionen sker i våra fabriker i Malmö och Klågerup. Precis som när Trikem startade fortsätter vi sträva efter att hålla hög kvalitet på våra produkter, till ett så bra pris som möjligt. Som en del i vår strävan efter att kunna förse sporten med de bästa produkterna, har vi alltid ett nära samarbete med specialister inom branschen. För oss är det självklart att se till att ligga i framkant när det kommer till nya studier och forskning och vi tror att man alltid kan lära sig något nytt.   

 

Med ledorden; Kvalitet, kunskap och välmående vill vi ge våra fyrbenta vänner, kunder och vår planet de bästa möjliga förutsättningarna för en hälsosam och sund framtid.  

 

Målet för oss på Trikem är att bli det kunnigaste företaget inom Animal Care i Europa.Odoo tillhandahåller en viktig plattform för vår projektledning.
                                                Saker är bättre organiserade och mer synliga med det

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.